Idomios patirtys. Kaip jas apibudinti galetumet, Viliau? Ar turite galvoje naujos idėjos, kitas suvokimo lygmuo?
Jei koncentracija i Dieva islaikoma auksta, natūralu, kad i pasaulio reiskinija ziuriu tarsi per permatoma Dieva. Lyg tai apie ka begalvotum visur gali regėti jo "warermark'a"

Jei tai islaikau pakankamai ilgai, galima issaukti samoningai tokia keista busena, galvojant apie savo As ir Dievo pozicija. Lygtai klausiant is kurios perspektyvos i Ji kontempliuoti man, jeigu jau pasaulio reiskinija matau Dievuje. Nes jei esu As, mastantis apie Ji, tai automatiskai programuojama atskirtis tarp As ir Jis. "Ir" - yra toji atskirtis. Vadinasi as blokuoju dieviskosios daleles savyje (dzivos) idėją savyje. Issaukiama busena: Kai tas As pradeda jungtis su, pavadinsiu kazkuo, ka man apibudinti sunku, nes ta akimirka, jau nebuna Dievo asmens, kuri iprates priimti iprastai, - pradeda lydytis... ir vel nezinau kas, protas ar jausmai. Seniau jausdavau kazka panasaus pavirsutiniskai, tarsi pazinimo džiaugsma. Dabar galiu isskirti kiek kitaip. Trumpa euforija ir po to baimingos netekties jausmas. Prisipildo akys, jei nevaldai saves, galetum bliauti kaip vaikas. Aplamai, pats visas tas procesas nera joks. Si busena nei laukiama nei as jos salinuosi. Keista busena. Kartais gali sukelti nepatogumu, nes gali uzklupti bet kurioje aplinkoje. Nors kaip minejau Tai gali issaukti samoningai, bet kartais ji tave pati prigauna, nesamoningai paskendus i gilius apmastymus apie Dieva. Toje busenoje pamate mane sunus. Jis greiciausiai nesuprato kas vyksta. T.y. as ziurejau sustinges i niekur, o jis lygiai taip pat ,matyt, ziurejo i mane. O sesuo ji tampe provokuodama kazkokiame zaidimo siautuly. Nežinau ka jis mate, is fizionomijos lyg ir baime, jis buvo apakes

Nesinorejo kalbetis tuo metu.
Nezinau ar ka supratot

Tiesiog norejau pasidalinti potyriais, nes nelabai turiu daugiau su kuo dalintis

Pamastau, kad su kazkuom panasiu, panasiais klausimais susiduria daugelis ieskotoju. Ar as tureciau kreiptis i koki nors bhakta, mokytoja. Ar i psichologa, kurio manau dar nereikia, ir kazin ar cia jo sritis.
O ir problemos negaliu ivardinti, nematau as jos. Klausimas gal butu. Ar sitie "sukretimai" islenda del manojo ego ir dieviskumo nesuderinamumo? Tos eilutes is BG 9.34 ankstu ryta tiesiog bado akis. Tiksliau ydos tarsi ylos badosi, ne sios eilutes...
P.S. Va ir klausimas tikresnis iskilo. Kokiame etape reikia ieskotis mokytojo, kad veliau nereiktu ieskotis psichiatro