Ir vel mano motina serga per savo neismanyma..
Pagalvojau kad man neiseis pamiegoti tat verciau ka nors parasynesiu kas kaip man atrodo yra esminga.
Viliau, ten del to kad kaip tai nesuvokiama kad kaip taip atsitiko kad zmones valgo mesa.
Na kad dabar kali-juga tai turbut butu nesimtaprocentinis atsakymas. Visi mes zinome kad dabar kali-juga ir kokios juos pasekmes.
Atvirai prisipazinus, autoritetingo atsakymo as irgi neturiu. Tik versijas pavyzdziui, kad ir tai kad zmogus kuris neisivaizduoja savo "laimes" be mesos su krauju(su skausmu) yra praeitame gyvenime buves zverimi pvz. tigru,vilku ir taip toliau ir panasei. Kodel taip ? O kodel zmones svarbu valgyti butent ta mesa kur gyvunas nuzudytas zmogaus. Pavyzdziui medziokle. Kodel zmones-mesaedziai nevalgo tu gyvunu kurie mire savo naturale mirtimi. Tie zmones-mesaedziai sako kad kraujas is gyvuno nenutekejo todel ir valgyti tokio zvieries ar naminio gyvio, negalma. Kitaip issireiskus---nebuvo kam laiku perpjauti tam gyvuliukui gerkles

Sokiruojantis jumoras ar ne

Pas mano gymines lape nakti patvarke visas ju vistas. Kaip patvarke. Tiesiog iszude, o ne nutepe visas i savo ola(tu vistu buvo daug).
Nei sese nei sesers vyras ir kas dar ten is mano gymines nenorejo(svelniai tarent, nenorejo) tu vistu panaudoti savo maistui. O reikejo ir panaudoti nes jau zudymas atlyktas. Lapes paslauga ir ta lape nenesa atsakomybes uz sitiek vistu.
Bet ne, niekas, cia tik svelniai issireiskus, niekas tu vistu nenorejo nors vistydeja buvo daug nulieto tu vistu kraujo.
Taigi visas tas vistas susere sunims.
Dabar vel laiko daug vistu ir kapoja jiems galvas labai labai rizikuodami sekanti gyvenima gauti vistos kuna.
Na, eisiu jau ilsetis. Neka cia naujo ir prirasiau tik norejau pasakyti kad musu kalbos turi buti irodytos musu veiksmais. Tada yra GARANTIJA buti laimingais amzinai. Jei veikiame pagal PARAMATMOS KRISNOS INSTRUKCIJAS, ta dvasine laime(ne materiali) tau DZIVA(DVASINE ASMENYBE) garantuoja patc krisna.