Vartotojo avataras
Kazimieras
Pranešimai: 640
Užsiregistravo: 09 Gru 2016, 17:59

Zali grikiai.

20 Bal 2017, 17:43

As ir nezinojau kad tokie yra. Gal buvau trumpai susidures praeityje, ir pamirsau.

Jieskojau forume http://www.forumkrisna.ru ka galima gaminti is dilgeles ir aptikau kad tie grikiai kuriuos parduoda supermarketai bei kitos parduotuves, yra apdoruoti termiskai ( kepinami, garinami ) .

Kadangi as praktikuoju zalevalgyste man tie zali grikiai labai aktualus. Tik idomu kur juos galima nusipirkti ir uz kokia kaina. Logiskai mastant, turetu kainuoti pigiau uz termiskai abdoruotus, nes nuemi derliu ir parduodi. Vienas vaisnavas sako kad pas juos sunku surasti tuos zalius grikius ir nepigei kainuoja. Gal kas zino kur Lietuvoje galima nusipirkti zaliu grikiu?
 
Vartotojo avataras
Vilius
Pranešimai: 1052
Užsiregistravo: 04 Lap 2016, 19:53

Re: Zali grikiai.

22 Bal 2017, 13:04

O, naudinga informacija, nežinojau apie tai. Radau, kad tik mes čia Rytų Europoje labiau valgom ruduosius grikius, bet galima rasti ir žaliųjų. 

galima užsisakyti čia http://ma.merkio.lt/uzsakymas/greitas/1?utm_campaign=main_menu_link&utm_source=menu_link&utm_medium=website , bet turbūt galima rasti ir kitur, gal net pigiau. 
 
Vartotojo avataras
kronas
Pranešimai: 12
Užsiregistravo: 03 Bal 2023, 13:26

Re: Zali grikiai.

30 Geg 2024, 19:46

As ir nezinojau kad tokie yra. Gal buvau trumpai susidures praeityje, ir pamirsau.

Jieskojau forume http://www.forumkrisna.ru ka galima gaminti is dilgeles ir aptikau kad tie grikiai kuriuos parduoda supermarketai bei kitos parduotuves, yra apdoruoti termiskai ( kepinami, garinami ) .

Kadangi as praktikuoju zalevalgyste man tie zali grikiai labai aktualus.      Tik idomu kur juos galima nusipirkti ir  uz kokia kaina.      Logiskai mastant, turetu kainuoti pigiau uz termiskai abdoruotus, nes nuemi derliu ir parduodi.         Vienas vaisnavas sako kad pas juos sunku surasti tuos zalius grikius ir nepigei kainuoja.     Gal kas zino kur Lietuvoje galima nusipirkti zaliu grikiu?
O įdomu, dėl ko juos apdoroja termiškai? Ar čia dėl to, kad greičiau verda? Nes net ir tie rudi grikiai verda nemažai.

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių