Niekada nereikia pamiršti, kad viskas vyksta pagal Dievo planą. Abi pusės yra teisios - tiek ta, kuri mano, jog mitingas davė daug naudos, tiek ta, kuri mano, kad jis daugiau mažiau beprasmis. Viskas įvyko taip, kaip turėjo, ir tiek. Čia kaip su balsavimu, galima sakyti, kad būtina balsuoti, iš kitos pusės, vis tiek išrinks tuos, kurie reikia. Galima sakyti, jog tai galėtų ir neįvykti, bet šiai dienai nėra garantijos, jog rinkimai apskritai įvyko demokratiškai. Galima sakyti, kad didesnė nauda būtų, niekas nebalsuotų, arba visi susitarę prabalsuotų už vieną ir tą pačią alternatyvią partiją, bet, juk suprantame, kad tai šiandien neįmanoma. Tai apie ką galima kalbėti? Visa esmė yra sąmoningumo augimas, ir tie, kurie jį išreiškė mitinge, atliko tam tikrą darbą. Tai yra puiku, tai sveikintina. Bet iš kitos pusės, lietuvių mentalitetas nėra prancūzų, ir jie darydami galingus mitingus ne kažką laimi, tai tie, kurie mitingo laiką panaudojo kitaip, taip pat galėjo prisidėti prie procesų.
Įsiveldami į dualistines pozicijas mes liekame senoje paradigmoje, kuri Kali jugos aukso amžiuje turės išnykti. Mums reikia vienytis daug gilesniame lygyje, o tam visų pirma turime augti kiekvienas viduje.
Tiesiog norėjau pasidalinti tuom, ką pats giliai jaučiu.
Ramybės visiems, kurie perskaitė mano mintis.